Németországi cégalapítás

Európai uniós tagságunknak köszönhetően ma már minden magyar állampolgár szabadon alapíthat gazdasági társaságot, folytathat bármilyen gazdasági tevékenységet Európa-szerte. Ön is szeretne az Európai Unió nyújtotta lehetőségekkel élni? Ebben nyújtunk segítséget Önnek!

Német cégalapítás bővebben

Cégautóval kapcsolatos ügyintézés Németországban

A német céges autók előnyei:

A németországi céges gépkocsi használatával tovább optimalizálhatja céges költségeit, mintegy 35%-os megtakarítás is elérhető.
Németországban lehetőség van a céges gépkocsik után az általános forgalmi adó(MwSt) visszaigénylésére. Az autók minden típusa után lehetőség van az adó visszaigénylésére, legyen személy-; vagy tehergépkocsitól az üzemanyag formától függetlenül.
Német céges autó esetén az üzemanyagból is visszaigényelhető az Áfa, abban az esetben is, ha azt Németországon kívül (de az EU-n belül) tankolják meg. Ennek speciális feltétele az, hogy a kibocsátó cég üzemanyagkártyájára történjen meg a tankolás.

Gépkocsi fenntartással kapcsolatos költségek Németországban

A német céges autó üzemeltetése esetén olyan kedvezményekkel találkozunk, melyek Magyarországon nem megszokottak, illetve elő sem fordulnak. Nem létezik regisztrációs díj, a forgalomba helyezés és a rendszámtábla ára is jó áron mozog. A fenntartás tulajdonképpeni költségei pedig leírhatóak. Tételesen: vizsgadíj, javítási költségek, üzemanyag felhasználás, vizsgáztatás díja és az amortizáció teljes mértékben leírható.

Gépjármű biztosítás Németországban

A fent említett előnyök figyelembe vételével mindenképpen érdemes német céges autóval közlekedni. Az esetleges káresemények megoldása érdekében kedvező biztosítást kell választani. Felkészült kollégáink segítenek a legjobb biztosítási konstrukció kiválasztásában a német biztosítási paletta termékei közül.

Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a német céges autóval kapcsolatos ügyintézésben!

Ajánlatkérés:

Telefon: +36 30 944 5149
Email: babelgmbh@t-email.hu
bővebb információ »