Németországi cégalapítás

Európai uniós tagságunknak köszönhetően ma már minden magyar állampolgár szabadon alapíthat gazdasági társaságot, folytathat bármilyen gazdasági tevékenységet Európa-szerte. Ön is szeretne az Európai Unió nyújtotta lehetőségekkel élni? Ebben nyújtunk segítséget Önnek!

Német cégalapítás bővebben

Biztosítás Németországban

A biztosítás megléte nagyon fontos minden vállalkozó számára Németországban, nagyobb elismertsége van, mondhatnánk, mint itthon. Kint minden cégnek, minden magánembernek több biztosítása is van, nem felesleges kiadásnak tekintik, hanem biztonságot adó dolognak, ami védi őket (és az üzletfeleiket is). Különösen a cégalapításkor, cég, vállalkozás indulásakor, vagy bővítésekor, átalakításakor kell erre nagy figyelemmel lenni, hogy a megfelelő biztosítási konstrukciót válasszuk.

Több mint 20 éves tapasztalattal bírunk a biztosítások terén, amit szívesen az Ön rendelkezésére bocsátunk! Magyarul (is) beszélő biztosítási partnereink állnak az Ön rendelkezésére a németországi biztosítások minden területén.

Több mint 20 éves tapasztalattal bírunk a biztosítások terén, amit szívesen az Ön rendelkezésére bocsátunk! Magyarul (is) beszélő biztosítási partnereink állnak az Ön rendelkezésére a németországi biztosítások minden területén.

  • balesetbiztosítás
  • betegbiztosítás
  • életbiztosítás
  • gépjármű felelősség biztosítás
  • ingatlanbiztosítás
  • Német gépjármű felelősség biztosítás
  • nyugdíj- és társadalombiztosítás
  • utas- és poggyászbiztosítás

Biztosítások gépjárművekre

Partnereink segítségével megkötheti a Németországban vásárolt céges gépkocsijára a szükséges biztosítást, legyen szó kötelező felelősség biztosításról, részleges vagy teljes körű CASCO biztosításról. Sok biztosító foglalkozik ezzel, a legjobb német gépjármű biztosítást megtalálni cseppet sem egyszerű, de kollégánk magyar nyelven segít.

Német betegbiztosítás

A kínált biztosítások megfelelő védelmet kínálnak minden olyan személynek aki – akár – tartósan Németországban tartózkodik. A megfelelően kiválasztott biztosítások a legtöbb esetben lehetőséget teremtenek arra is, hogy fogászati, kórházi költéseinket a biztosító megtérítse. Ez mindenéppen nagyon fontos, mert az esetek egy részében, fél évet meg bem haladó tartózkodás esetén a hazai biztosítás érvényes kint is, ám tartós külföldi munkavégzés esetén a tartózkodási ország biztosítását kell fizetni. Ha van német betegbiztosítása, jár a magas szintű egészségügyi ellátás, és nem kell azon aggódnia, hogy egy váratlan betegség, vagy műtét anyagi csődbe viszi.

Német nyugdíj-; és társadalombiztosítás, életbiztosítás

Teljeskörű tanácsadásunk garancia arra, hogy ügyfeleink kiválasszák a számukra ideális biztosítást, mellyel biztosítják mind önmaguk, mind családtagjaik financiális biztonságát.

Német ingatlan, utas-; és poggyászbiztosítás

Németországi partnereink segítségével lehetőség van az élet minden területére kiterjedően biztosítást kötni, így ingatlan vagy utasbiztosítás területén is az Önök rendelkezésére állunk.

Cégalapításkor minden kinti ügyintézést vállalunk, ebbe a biztosítások megléte is beleszámít.

Keressen minket, kérdezzen!

Kapcsolatfelvétel:

Telefon: +36 30 944 5149
Email: babelgmbh@t-email.hu
bővebb információ »