Németországi cégalapítás

Európai uniós tagságunknak köszönhetően ma már minden magyar állampolgár szabadon alapíthat gazdasági társaságot, folytathat bármilyen gazdasági tevékenységet Európa-szerte. Ön is szeretne az Európai Unió nyújtotta lehetőségekkel élni? Ebben nyújtunk segítséget Önnek!

Német cégalapítás bővebben

Általános gazdasági tanácsadás német cégalapítás esetén

Általános gazdasági tanácsadást díjtalanul biztosítjuk az Ügyfeleink számára 6 hónapon keresztül. A gazdasági tanácsadás során a cégalapítással közvetlenül összefüggő problémák megoldásán kívül a mindennapos gazdasági helyzetek optimális kezelésében segítünk.

Nekünk is érdekünk, hogy ügyfeleink sikeres vállalkozások legyenek, akik megtalálják a számításukat a német piacon. Jó feltételekkel lehet kint vállalkozni annak, aki érti a nyelvet, tud és szeret is dolgozni, nem riad vissza a nagyobb megmérettetéstől.

Tanácsainkat nem "papírból olvasva" adjuk, mivel nekünk magunknak is van kint cégünk, illetve sok céggel állunk kapcsolatban a gazdasági éélet számos területén. A való élet és viszonyok ismerete segít abban, hogy sikeresek legyünk és mindent megtegyünk ügyfeleink boldogulásának segítésében. Nem szeretjük a munka nélküli ügyeskedést, okoskodást, variálásokat, hiszen azt látjuk, hogy akinek kint jól megy, az nagyon megdolgozik érte.

Az alábbi területeken szolgálunk gazdasági tanácsokkal:

  • cégalapítást követő feladatok
  • munkáltatói kötelezettségek
  • munkavállalókkal kapcsolatos tanácsok
  • költségoptimalizálás német vállalkozás esetén
  • gazdasági lehetőségek Németországban
  • Német üzleti terv készítés

Mi abban különbözünk az átlagos külföldi cég alapítását adó vállalkozásoktól, hogy csakis Németországgal foglalkozunk, a német viszonyokat ismerjük mélyebben. Így tudunk ügyfeleinknek valós német gazdasági tanácsadást adni szinte iparágtól és területtől függetlenül.

Nem tudja, hogyan kezdje el? Mire számíthat? Mik a német piac lehetőségei? Jöjjön el hozzánk, hívjon fel, mondja el mit tervez, és mi segítünk, hogy gazdaságosan valóra is tudja váltani!

Kapcsolatfelvétel:

Telefon: +36 30 944 5149
Email: babelgmbh@t-email.hu
bővebb információ »